Followers

Jom Borak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Friday, March 8, 2013

Kiram's Village Cabin

As-salam

Al Fatihah buat pejuang-pejuang kita yang syahid di lahad datu

Setiap saat setiap detik kat opis ni mama memang akan buka laman web berita online macam metro, kosmo dan sebagainya

Untuk cari berita terkini mengenai pencerobohan di lahad datu itu

Bila nampak gambar tangisan si isteri atau anak arwah yang syahid itu, mama turut rasa sedih

 

Bukan kat laman web berita jer, mama carik sampai kat google Philippine

Tengok gambaran dari sisi asing, tengok gambar orang-orang yang mengaku sultan itu

 

Akhirnya mama jumpa website Kiram’s Village (http://kirams-village.com/ )

Ingatkan kat Philippine sana, ingatkan mmg kampong si sultan kiram tu

Oh ternyata tidak, ianya di Mesilau Kundasang, Sabah Borneo Malaysia

 

Ya Allah cantiknya ciptaanMu

pemandangannya.. teringinnya bercuti di situ

Kampung di kaki bukit, mesti nyaman

Jom layan gambar..